Bedrijfsvoering en ICT

AON Verzekeringen

AON verzekeringen is niet alleen gericht op het onderwijs, maar ook de kinderopvang. En als VNK-partner wil AON graag inspelen op de ontwikkelingen in deze sectoren. Steeds meer opvang- en onderwijsorganisaties werken samen of gaan zelfs fuseren. Daar liggen uitdagingen op het terrein van het verzekeringenpakket met mogelijk, door betere afstemming, voordelen. Ook het risicoprofiel kan door deze ontwikkeling veranderen en AON wil graag een partner voor besturen zijn om dit samen in beeld te brengen.

AFAS software

Stroomlijn al je bedrijfsprocessen met één systeem. Met de software van AFAS automatiseer en optimaliseer je al je bedrijfsprocessen. Zo heb je meer tijd voor échte belangrijke zaken. AFAS heeft duizenden klanten in opvang en onderwijs en ondersteunt ook organisaties die vanuit een servicekantoor hun opvang-en onderwijslocaties administratief ontzorgen. Lees op welke wijze Blosse Opvang en Onderwijs gebruik maakt van alle ICT-mogelijkheden.

Ziber Education

Oudercommunicatie platform voor opvang & onderwijs. Met 1 afstandsbediening regel je voor opvang & onderwijs alle ordercommunicatie. Van website tot de beste beoordeelde ouderapp (Kwieb) van Nederland. Wij willen ouders en het team blij maken ;)

Bedrijfsvoering en administratie

Dyade wil graag voortrekker zijn in de integrale dienstverlening voor kinderopvang en onderwijs. Als preferred partner van de VNK zijn we voortdurend in ontwikkeling en willen wij de (toekomstige) leden van VNK versterken met onze expertise gericht op bedrijfsvoering, professionalisering, advies en voordeelservice. Voor meer informatie zie www.dyade.nl of neem contact op met Xaviër de Wit, 06 82246080, xavier.de.wit@dyade.nl

Accountancy

Wij zijn een accountants- en adviesorganisatie met PASSIE VOOR ONTWIKKELING VAN MENSEN EN ORGANISATIES. Wij handelen vanuit onze kernwaarden. Dat is zichtbaar in de manier waarop wij met elkaar omgaan. Ervaren en gedreven om het beste te bereiken voor uw kinderopvang! Onze kernwaarden: HELDER Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. BRUISEND Enthousiast en proactief advies, wij kennen uw branche. VERNIEUWEND Gericht op ontwikkeling van uw kinderopvang.

ICT en Servicedesk

Onze missie is heel simpel: het eenvoudig maken van ICT. Dit zie je terug in onze visie wij willen organisaties graag ondersteunen bij hun praktische ICT-werkzaamheden. Door onze nuchtere maar eerlijke aanpak, willen wij lange-termijnrelaties met onze opdrachtgevers aangaan.