Bedrijfsvoering en ICT

Bedrijfsvoering en ICT

Ziber Education

Oudercommunicatie platform voor opvang & onderwijs. Met 1 afstandsbediening regel je voor opvang & onderwijs alle ordercommunicatie. Van website tot de beste beoordeelde ouderapp (Kwieb) van Nederland. Wij willen ouders en het team blij maken ;)

Accountancy

Wij zijn een accountants- en adviesorganisatie met PASSIE VOOR ONTWIKKELING VAN MENSEN EN ORGANISATIES. Wij handelen vanuit onze kernwaarden. Dat is zichtbaar in de manier waarop wij met elkaar omgaan. Ervaren en gedreven om het beste te bereiken voor uw kinderopvang! Onze kernwaarden: HELDER Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. BRUISEND Enthousiast en proactief advies, wij kennen uw branche. VERNIEUWEND Gericht op ontwikkeling van uw kinderopvang.

Kinderopvang Software Suite

Met de Kinderopvangsuite van SDB Groep heb je de volledige controle over jouw organisatie. Met onze software speciaal ontwikkeld voor kinderopvangorganisaties beheer je alle processen van inschrijving tot facturatie. Medewerkers en ouders hou je op de hoogte via handige apps. Maak je kinderopvang organisatie succesvol en kies zelf of je de salarisverwerking in huis wilt doen of wilt uitbesteden.