Bedrijfsvoering en ICT

Bedrijfsvoering en ICT

AFAS software

Stroomlijn al je bedrijfsprocessen met één systeem. Met de software van AFAS automatiseer en optimaliseer je al je bedrijfsprocessen. Zo heb je meer tijd voor échte belangrijke zaken. AFAS heeft duizenden klanten in opvang en onderwijs en ondersteunt ook organisaties die vanuit een servicekantoor hun opvang-en onderwijslocaties administratief ontzorgen. Lees op welke wijze Blosse Opvang en Onderwijs gebruik maakt van alle ICT-mogelijkheden.

Ziber Education

Oudercommunicatie platform voor opvang & onderwijs. Met 1 afstandsbediening regel je voor opvang & onderwijs alle ordercommunicatie. Van website tot de beste beoordeelde ouderapp (Kwieb) van Nederland. Wij willen ouders en het team blij maken ;)

Accountancy

Wij zijn een accountants- en adviesorganisatie met PASSIE VOOR ONTWIKKELING VAN MENSEN EN ORGANISATIES. Wij handelen vanuit onze kernwaarden. Dat is zichtbaar in de manier waarop wij met elkaar omgaan. Ervaren en gedreven om het beste te bereiken voor uw kinderopvang! Onze kernwaarden: HELDER Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. BRUISEND Enthousiast en proactief advies, wij kennen uw branche. VERNIEUWEND Gericht op ontwikkeling van uw kinderopvang.