Plek013

Plek013

Platform Landelijk Expertisecentrum Kindcentra (PLEK013)

DE Startpagina voor het Kindcentrum
PLEK013, DE startpagina voor iedereen die aan de slag wil of al werkt aan integratie en inclusie binnen opvang en onderwijs!
We willen relevante informatie voor jou handig bij elkaar brengen. Deze informatie komt via onze partners, maar vooral ook van de leden.
Een vereniging ben je met elkaar!

Ontwikkeling
PLEK013 is voortdurend in ontwikkeling. Met elkaar maken we de informatie steeds rijker. Informatie over diverse aandachtsgebieden komt hier samen. Hierin kunnen onze partners jou van nadere informatie voorzien, uiteindelijk aansluitend op de behoefte vanuit jouw organisatie. Via onze website kun je ook contact leggen met onze partners. Zo kun je met elkaar bespreken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. De partners leren namelijk van de leden uit de praktijk.

Praktijk
Op PLEK013/Praktijkervaringen vind je nog veel meer ervaringen uit het Netwerk Kindcentra. Je hebt daarbij de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met collega’s van andere organisatie over diverse thema’s rondom de ontwikkeling van kindcentra. 

Wil je het bredere gesprek voeren?
Uitgebreider contact, meer informatie en het bredere gesprek voeren kan binnen het netwerk van de VNK.

  • Toegang tot een netwerk
    Als lid van de VNK krijg je toegang tot een netwerk, waarbinnen je het gesprek met andere leden kunt voeren. Hier kun je eenvoudig diverse informatie en vraagstukken uitwisselen rondom de ontwikkeling van integrale kindcentra.
  • Toegang tot de Werkplaats IKC
    Ook krijg je als lid van de VNK toegang tot de Werkplaats IKC. Een online omgeving, waarbinnen leden relevantie informatie en documentatie met elkaar kunnen delen.
    Tenslotte is er al zoveel kennis en ervaring beschikbaar, waarom zou je het wiel uit moeten vinden?
 

Samenwerken, samen leren om zo een rijk, ononderbroken ontwikkelingsklimaat voor alle kinderen van 0-13 jaar te realiseren.