Ambassadeurs

De Vereniging Netwerk Kindcentra ondersteunt leden bij hun verdere ontwikkeling naar het geïntegreerd aanbieden van opvang en onderwijs. En uiteindelijk dit te realiseren binnen een gefuseerde organisatie. Daarnaast zal in toenemende mate een ontwikkeling naar het integreren van zorg binnen de organisaties en kindcentra een rol gaan spelen. 

Een team van ambassadeurs is beschikbaar om organisaties en kindcentra te ondersteunen, om bijeenkomsten te organiseren en zo mee te bouwen aan regionale netwerken.

De ambassadeur in je regio kan je verder helpen of in contact brengen met bedrijven/instellingen of collega bestuurders en IKC’s om je zo verder te helpen in je ontwikkelingsproces.

Aanmelden ambassadeurschap

De vereniging is nog op zoek naar professionals met kennis en ervaring in opvang en onderwijs, bij voorkeur ervaring met het integratieproces binnen het kindcentrum. Wij streven naar een landelijke spreiding.

Profiel ambassadeurs:

  • Bekend in de specifieke regio.
  • Gedegen ervaring in opvang en/of onderwijs.
  • Specifieke expertise op onderdeel van de ontwikkeling naar een IKC en met name kennis en ervaring van processen op de werkvloer.


Indien u belangstelling heeft kunt u dat kenbaar maken door het schrijven van een motivatiebrief met cv aan secretariaat@netwerkkindcentra.nl. Het bestuur zal de informatie vertrouwelijk behandelen en u zo spoedig mogelijk na ontvangst informeren over een eventueel vervolg waarbij u ook de voorwaarden ambassadeurschap VNK zult ontvangen.