Webinar Cybersecurity

Webinar Cybersecurity

Webinar Cybersecurity

online
2023-10-11
10:00

10:45

VNK partner Aon biedt u een geweldige kans om uw kennis op het gebied van cybersecurity bij te werken en uw cyberweerbaarheid te verhogen tegen de steeds veranderende digitale dreigingen. Aon organiseert in samenwerking met hun cybersecurityspecialisten een informatief webinar over cybersecurity.

𝐖𝐞𝐛𝐢𝐧𝐚𝐫 𝐜𝐲𝐛𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜𝐮𝐫𝐢𝐭𝐲
Dit webinar vindt plaats in de Nationale Cybersecurity maand, op 𝐰𝐨𝐞𝐧𝐬𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟏 𝐨𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫, 𝐯𝐚𝐧 𝟏𝟎:𝟎𝟎 – 𝟏𝟎:𝟒𝟓 𝐮𝐮𝐫. Het wordt in een begrijpelijke taal gepresenteerd.

𝐖𝐚𝐭 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐮 𝐯𝐞𝐫𝐰𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧?
Tijdens dit evenement krijgt u inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en praktische tips op het gebied van cybersecurity. Het is een kans om uw kennis te vergroten en uw organisatie beter te beschermen tegen digitale bedreigingen. Bovendien presenteren ze het CyberHulp Start pakket, waarmee u de cyberweerbaarheid van uw organisatie kunt verhogen en in basis voldoet aan de strenge voorwaarden van de cyberverzekering én gaan ze in op bestuurdersaansprakelijkheid in relatie tot cyberrisico’s.

✅𝐃𝐞𝐬𝐤𝐮𝐧𝐝𝐢𝐠𝐞 𝐒𝐩𝐫𝐞𝐤𝐞𝐫𝐬: cybersecurity experts delen hun kennis en ervaring om uw organisatie beter te beschermen tegen cyberbedreigingen.

✅𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐭𝐢𝐩𝐬: Leer direct uw organisatie te beschermen tegen cyberbedreigingen.

✅𝐂𝐲𝐛𝐞𝐫𝐇𝐮𝐥𝐩 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐩𝐚𝐤𝐤𝐞𝐭: Speciaal samengesteld voor het kleinbedrijf en verenigingen en stichtingen, om te kunnen voldoen aan de strenge voorwaarden van een cyberverzekering.

✅𝐁𝐞𝐬𝐭𝐮𝐮𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬𝐚𝐚𝐧𝐬𝐩𝐫𝐚𝐤𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐡𝐞𝐢𝐝: wat moet u weten over de BCA en cyberrisico’s.

✅𝐕𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭𝐬: Een kans om uw vragen te stellen aan onze cybersecurityexperts.

𝐀𝐚𝐧𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧
Deelname aan dit webinar is volledig gratis. U kunt zich eenvoudig aanmelden via deze link.

Mis deze gelegenheid niet om uw cybersecuritykennis bij te werken.

𝐁𝐞𝐧 𝐮 𝐨𝐟 𝐮𝐰 𝐜𝐨𝐥𝐥𝐞𝐠𝐚’𝐬 𝐞𝐫𝐛𝐢𝐣 𝐨𝐩 𝐰𝐨𝐞𝐧𝐬𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟏 𝐨𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫?

‘Samenwerken aan een nieuwe wereld van opvang & onderwijs’🍀