BIJEENKOMST: Zicht op kinderopvang!

Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang Orteliuslaan 11 3528BA Utrecht
2023-05-26
09:30

13:00

Onderwijs en kinderopvang werken steeds vaker samen. Deze samenwerking krijgt onder andere vorm binnen een kindcentrum. In de praktijk zien we dat kinderopvang en onderwijs elkaar versterken, maar ook dat het twee verschillende werelden zijn.

Om deze werelden beter met elkaar te verbinden, organiseren de PO-Raad en de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK), twee bijeenkomsten. Dit gebeurt in samenwerking met de Vereniging Netwerk Kindcentra (VNK) en EtuConsult.

We bieden onderwijs en kinderopvang de gelegenheid om bij elkaar in de keuken te kijken. Zo leren kinderopvang en onderwijs elkaar beter kennen en krijgen zij zicht op wat er speelt en waar kansen liggen voor samenwerking. We trappen af met de bijeenkomst Zicht op kinderopvang. Speciaal voor leidinggevenden en bestuurders werkzaam in het basisonderwijs, die werken in een IKC, of de ambitie hebben een IKC te starten en meer willen weten over de kinderopvangsector. Later dit schooljaar volgt Zicht op Onderwijs voor leidinggevenden en bestuurders in de kinderopvang.

Voor meer informatie over het programma en inschrijven ga je naar de website van de PO-raad. https://www.poraad.nl/kind-onderwijs/doorlopende-leerlijn/jonge-kind-0-6-jaar/zicht-op-kinderopvang-26-mei-2023