Leden van de Vereniging Netwerk Kindcentra (VNK) zijn organisaties in de opvang en het onderwijs die al geïntegreerd en gefuseerd zijn, hiernaar op weg zijn of dit van plan zijn. Samen zetten we ons in voor een doorgaande ontwikkellijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Deze kan het beste gerealiseerd worden als opvang en onderwijs integreren, schotten verdwijnen en het bestuur plaatsvindt vanuit één organisatie. 

Om een optimaal hybride leef-, speel-, leer- en werkklimaat te organiseren voor kinderen, hun ouders en medewerkers moet er nog veel gebeuren. Vanuit alle ervaringen uit de dagelijkse praktijk van de kindcentra maken we ons hard om barrières [met link naar DOE-agenda] te slechten en kansen te pakken. Vaak vraagt dit om veranderingen in wet- en regelgeving.

De invloed hierop en daarmee het succes van de VNK hangt mede af van de betrokkenheid en inzet van zoveel mogelijk leden

Samen kunnen we het verschil maken en gaan we het verschil maken. Leden leren met en van elkaar en delen kennis en ervaring, onder andere via een besloten digitale omgeving. Zo  bouwen we aan een prachtige, veilige en uitdagende ontwikkelomgeving voor kinderen. Als VNK vertegenwoordigen we onze leden en ondersteunen hen in hun gezamenlijke streven. 

Leden kunnen bovendien gratis of tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van diensten van ervaren organisaties die als partner aan onze vereniging zijn verbonden en van de VNK-ambassadeurs [met link naar Ambassadeurs]. 

Ook lid worden? 

Overweegt u met uw organisatie ook lid te worden van de VNK, klik dan hieronder op ‘Lid worden en lidmaatschap’ voor meer informatie of neem contact op met het secretariaat. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te bouwen aan een nieuwe wereld voor kinderen van 0 tot 13 jaar. 

 

 

De leden van de VNK 

De volgende organisaties vormen met elkaar de VNK: