Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Werkplaats IKC voor leden van de Vereniging Netwerk Kindcentra

Hoe ga je van een schoolplan naar een IKC of Kindcentrumplan? Heb jij een voorbeeld? Hoe heb jij je directieberaad georganiseerd? Wel een uitdaging om je missie en visie te vertalen naar een strategisch beleidsplan! Wat handig om een werkbaar model te hebben voor de verhuur aan de kinderopvang?

En zo zijn er nog honderden uitdagingen die je tegen komt op weg naar de realisatie van een prachtige en uitdagende ontwikkelomgeving voor kinderen van 0-13 jaar. Wat gebeurd er veel in de wereld van opvang en onderwijs. En wat jammer dat iedereen dit bij zichzelf houdt. Wat zou het mooi zijn als we prachtige ontwikkelingen, documenten en sheets met elkaar delen. Zonder verrekening of facturen, maar gewoon om elkaar te helpen bij het bouwen aan die nieuwe wereld van opvang en onderwijs.

De Vereniging Netwerk Kindcentra lanceert vandaag de WERKPLAATS IKC waar in leden documenten, sheets, voorbeelden, kunnen uploaden en van andere leden downloaden. Ter inspiratie of gewoon voor eigen gebruik. Elk document kan gemakkelijk zelf worden aangepast naar eigen inzicht en situatie.

Doe je voordeel met wat al is ontwikkeld en deel je eigen ontwikkelingen, documenten en dergelijke met anderen. Er zitten nu een 30-tal documenten in de gereedschapskist IKC< maar het is de bedoeling dat dit er honderden worden natuurlijk.