Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

ICS adviseurs en VNK bouwen samen aan een nieuwe wereld voor opvang en onderwijs

Ook ICS sluit zich aan bij de groep preferred partners van de Vereniging Netwerk Kindcentra (VNK). Samen bouwen aan een nieuwe wereld van opvang en onderwijs. Het proces naar één geïntegreerde organisatie voor opvang en onderwijs is complex en vraagt specifieke kennis en ervaring. De preferred partners van de VNK hebben die expertise in huis en willen samen, maar ook met de VNK, deze verder ontwikkelen naar nieuwe dienstverlening voor geïntegreerde organisaties en IKC’s.

Het bouwen van een Kindcentrum is een proces met een eigen dynamiek en waarin cruciale keuzes worden gemaakt voor de lange termijn. Vanuit de gedachte dat de vorm volgt op de inhoud werkt ICS met opdrachtgevers uit het maatschappelijk domein aan het realiseren van duurzame en inspirerende omgevingen die aansluiten op de visie van de betrokken partijen. Van eerste idee tot en met de oplevering van het nieuwe gebouw staat zij bestuurders, teamleden en de kinderen bij. Ook kunnen zij nadien de nazorg voor het gebouw bieden.

Met name in het domein voor kinderen van 0-12 staat of valt een goed gebouw met een inhoudelijke samenwerking waarin de betrokkenen vanaf het eerste moment toewerken naar een gezamenlijk doel en dit gedurende het hele proces helder voor ogen blijven houden. Op inspirerende wijze en vanuit onze jarenlange kennis en ervaring helpt ICS, eventueel in samenwerking met andere partners van de VNK, daar graag bij.

Jeanette de Jong, bestuurder van Blosse Opvang en Onderwijs en bestuurslid van de Vereniging Netwerk Kindcentra en Alfred Bakker directeur van ICS Adviseurs bezegelen de overeenkomst met een ‘elleboogshake’.